Tjänster

Föreläsningar och utbildningar

Företag och föreningar kan boka in föreläsningar eller utbildningar från Creaviva. Dessa föreläsningar och utbildningar skräddarsys enligt kundens önskemål.

Både föreläsningar och utbildningar formas med fördel som en workshop där deltagarna tränar färdigheter med hjälp av olika verktyg. Inspiration är fantastiskt och ger oss ofta de efterlängtade kickarna i vardagen. Men forskning visar att inspirationen rinner av efter 1-4 dagar. Tyvärr är det väldigt vanligt att man sedan fortsätter som man alltid har gjort. Creaviva strävar efter att skapa bestående positiva förändringar hos människor och organisationer och att bidra till en värld där människor, organisationer och samhällen agerar i större medvetenhet! Varmt välkommen att kontakta Nina Floreteng på 072-711 70 57, om du vill veta mer!

Coachande förhållningssätt: Hur kan coaching bidra med verktyg som främjar företagets sociala arbetsklimat? Hur kan en positiv människosyn genomsyra företaget? Hur lär man sig att lyssna och att vara närvarande i dialogen med såväl medarbetare som kunder?  Kan man träna på ”compassion” (medkänsla)?

Stress och meditation: Vad är stress? Hur hanterar man en stressig vardag? Vad kan man göra som organisation? Vad kan man göra som individ? Hur kan man balansera nervsystemet med hjälp av ett biofeedbacksystem? Varför är det gynnsamt att meditera och hur kan det vara en väg till det inre lugnet?

Kreativitet: Varför är kreativitet ett av organisationernas viktigaste konkurrensmedel? Hur kan man förstå kreativitet? Hur skapar man en organisation som främjar kreativiteten? Hur kan man träna sina medarbetare till att bli mer kreativa?

Teambuilding: Hur kan teamet lära känna varandra bortom ytor och fasader? Vad innebär det att vara sann mot såväl sig själv som sina medarbetare? Vilka verktyg finns att tillgå när man ska kommunicera med varandra?

Psykosocial arbetsmiljö: Hur mår dina medarbetare och hur mår din organisation? Vad säger lagen? Hur arbetar man systematiskt med organisatorisk och social arbetsmiljö?


Kostnadsfritt informationssamtal om coaching

Om du är intresserad av att veta mer om coaching innan du bestämmer dig, kan du boka in dig på ett kostnadsfritt informationssamtal via telefon eller Skype. Då berättar jag mer om hur coaching fungerar. Tillsammans utforskar vi hur coaching kan bli katalysatorn som gör att du skapar förändringar och nya resultat i ditt liv. Du har under denna stund möjlighet att ställa alla dina frågor om coaching och att lära känna mig som coach. Du binder dig inte till något. Ring eller messa 072-711 70 57 för att boka. Du kan också fylla i kontaktformuläret här på creaviva.se, så återkommer jag till dig inom kort.


 Boka tid för coaching

Jag coachar både via telefonen och genom personliga möten. Vid ett personligt möte kommer vi tillsammans överens om en lämplig plats. Du kan välja mellan enstaka samtal eller paketrabatter. Jag har stor flexibilitet med avseende på tider. Varmt välkommen att höra av dig! Ring 072-711 70 57 för mer information, eller fyll i kontaktformuläret.


Presentkort

Presentkort Bokadirekt

Nu kan du köpa presentkort på coaching, valfritt belopp! Hör av dig till 072-711 70 57, eller fyll i kontaktformuläret.

Önskar du dig också en bättre värld? Ingen kan göra allt men alla kan göra något, heter det ju. Min drivkraft är att hjälpa andra, för att vi – tillsammans – ska kunna skapa en ännu bättre värld. Genom att jag i mina coachsamtal hjälper dig att förverkliga dina drömmar och visioner och skapa det liv som du själv vill leva, kommer jag närmare min egen vision om en värld där människor skapar sina liv i medvetenhet och kärlek!

Mitt bästa tips är därför att ge någon du tycker om ett presentkort på coaching. Ge dina nära och kära möjlighet att utvecklas och växa och leva ett liv som är sant för dem.